Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

MERCK HOE STERCK

Voor meubel- en antiekrestauratie bedrijf Merck Hoe Sterck heeft Ponderosa Bouw een nieuwe loods ontwikkeld. Van conceptschetsen tot en met het definitieve ontwerp, en van bestemmingsplanwijziging tot en met de vergunning heeft Ponderosa Bouw verzorgd.

Een oude witlofschuur met daarin de werkplaats van Merck Hoe Sterck moest worden gesaneerd om de ruimtelijke kwaliteit van het gebied te verbeteren. De nieuwe loods van 400m2 moest van de opdrachtgever ook voorzien worden van een kelder met een vrije hoogte van 3m en toegankelijk met de auto. De monoliet afgewerkte begane grond vloer is comfortabel verwarmd met vloerverwarming over de gehele oppervlakte.

Omdat het Merck Hoe Sterck tijdens de bouw door moest kunnen draaien, is de bestaande loods half gesloopt, en daarachter de nieuwe loods neergezet. Na de oplevering kon Merck Hoe Sterck verhuizen, en is het resterende deel van de oude witlofschuur ook gesloopt. Zodat in de vrijgekomen ruimte de hellingbaan naar de kelder gerealiseerd kon worden. 

Een prachtig project!

Terug naar overzicht

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren