Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Hof van Slooten

Voor een particuliere opdrachtgever heb ik de bouw van een vrijstaande energiezuinige woning begeleid. Start bouw was eind 2018, en juni 2019 is de opdrachtgever ingetrokken in zijn nieuwe huis! 
Vanwege de materiaalkeuze voor Cross Laminated Timber (CLT) voor de constructie, en het feit dat dit direct afgewerkt zichtwerk blijft, hebben we voor de winter de fundering gestort en zijn we in week 8 de bouw weer opgestart met montage de CLT constructie. Vanwege de keuze voor het CLT hebben we aan de voorkant alles tot op de millimeter kunnen voorbereiden. Denk hierbij aan kozijnen, leidingverloop water en elektra, warmtepomp en de keuken. Deze nauwkeurigheid bracht nog nog wel een uitdaging mee in de 'ruwbouw' begane grondvloer van beton, hier moesten alle installatie eveneens 'op de mm' aangebracht worden, iedere voorziening tot en met de grondspots aan toe.

Een mooie samenwerking met VFT, Derix Holzbau, Hartkamp, Welvaarts, KVS, Felspartners en BS Klussen.

Het resultaat mag er zijn!

Een mooi project op een prachtige locatie!

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren