Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Funderingsherstel Hillegersberg

Voor een groep bewoners van 12 woningen in Hillegersberg trad Ponderosa Bouw op als bouwkundig projectcoördinator en - adviseur.
Hoewel bouwkundig een uitdagend project, bleek de grootste uitdaging het op één lijn krijgen van alle betrokkenen. Na diverse bijeenkomsten en vergaderingen is het project helaas vroegtijdig tot een eind gekomen. Nog voordat er gestart is met het daadwerkelijke funderingsherstel.

Ondanks mijn vernieuwende aanpak bleek het onmogelijk om deze specifieke bewonersgroep te verenigen. De verschillende belangen, financiële posities en het verschil in noodzaak van acuut herstel bij de woningeigenaren lagen te ver uiteen.

Funderingsherstel is een kostbaar traject, maar er valt ook veel te behalen. Het is het behoud van uw huis en onderpand van uw hypotheek. Tevens kan er bij funderingsherstel tegen relatief weinig meerkosten ook gelijk een kelder gerealiseerd worden. Hiermee vergroot u uw woning, en neemt het woonplezier en de verkoopwaarde direct toe.

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren