Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Conincks Huys

Huyse Heerlyck ontwikkelt het ‘Conincks Huys’ in Zevenhuizen, een project met circa 15 middelgrote hoogwaardige bedrijfsunits aan de Koning Willem Alexanderlaan. Het project heeft een functiemix van bedrijfsruimte, opslag, kantoorruimte en co-working. 

Het Conincks Huys is een initiatief van Transportonderneming [wecargo] BV. Zij zochten al enige tijd een locatie die voldeed aan hun wensen om een ruime werkplaats met ruim 4 meter inrij-hoogte te combineren met kantoorruimte.  Zo kwam het idee tot stand om zelf de ideale bedrijfslocatie te ontwikkelen.

Het ‘Conincks Huys’ onderscheidt zich dan ook doordat de initiatiefnemer en ontwikkelaar, zelf ook een van de belangrijkste gebruikers van het project wordt. Dit is merkbaar in de keuzes over kwaliteit, uitstraling, duurzaamheid en uiteraard gebruiksvriendelijkheid.

Ponderosa Bouw mocht het ontwerp maken, en is tevens verantwoordelijk voor de realisatie van het complex. 

Heeft u interesse in het Coninck Huys, als locatie voor uw eigen bedrijf of als belegging om te verhuren? Neem contact op via ontwikkeling@huyseheerlyck.nl of via 06 - 52 666 843.

Terug naar overzicht

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren