Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

OVER PONDEROSA BOUW

Hoe het allemaal begon

Van jongs af aan hielp ik mijn vader mee in de bouw. Zijn laatste bouwproject noemde hij altijd zijn 'Ponderosa', genaamd naar het landgoed met de gelijknamige 'ranch' (zie foto rechts) uit de tv-serie 'Bonanza', welke uitgezonden werd tijdens zijn jeugd in de jaren '60.

Sinds ik een hamer kan vasthouden ben ik betrokken bij de bouw en techniek. Gedurende mijn middelbare school, studie en stages heb ik bij diverse bedrijven in de bouw gewerkt, op uiteenlopende posities.

 

Tijdens mijn opleiding bouwkunde ben ik betrokken geweest bij renovaties en nieuwbouw projecten van klein tot groot, in zowel de woning- als utiliteitsbouw. Na mijn opleiding tot bouwkundig ingenieur (ing.) heb ik 3 jaar als werkvoorbereider gewerkt in Rotterdam. En aansluitend een jaar bij een aannemer in Zuid Afrika. Hoewel de bouw daar op technisch vlak een aantal jaren achter loopt op Nederland, heb ik er veel geleerd. Bij terugkomst in Nederland ben ik voor mezelf begonnen onder de naam Ponderosa Bouw.

Vooraanzicht van de 'Ponderosa"

Ponderosa Bouw staat voor mij symbool voor het het realiseren van het mooist mogelijke bouwwerk, een droom, een trots en een toekomst. Hierbij komt mijn technische creativiteit goed van pas. Voor iedere 'uitdaging' is er een oplossing. Die vind ik met oog voor detail en praktisch nut. Sinds 2007 begeleid ik onder de naam Ponderosa Bouw diverse bouwprojecten en help ik mensen hun bouwdromen te verwezenlijken.

Alle projecten beschouw ik altijd als ware het 'voor mijzelf', om zo geen enkele concessie in kwaliteit te doen.

Inmiddels kan ik zeggen dat de bouw voor mij zowel passie als professie is.

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren