Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Diensten van Ponderosa Bouw

Conceptmaker en kwaliteitsbewaker, van uw proces en product. Van voorlopig ontwerp tot object. tijdens de uitvoering tot en met de oplevering. Of het gaat om een bouwkundig probleem, of een ander technisch vraagstuk.

Deze omschrijving is diffuus.
Concreet komt het erop neer dat ik voor diverse zakelijk- en particuliere opdrachtgevers als bouwkundig ingenieur optreed in de rol van:

- Ontwikkeling
- Ontwerp
- Technisch advies
- Werkvoorbereiding
- Bouwbegeleiding
- Projectleiding
- Inkoop
- Uitvoering

Kortom:
ADVIES-, BEGELEIDING- en COÖRDINATIE van ONTWERP, INKOOP en UITVOERING.

Ponderosa Bouw staat aan uw zijde bij de realisatie van uw bouwdroom. Doordat ik hierbij niet als aannemer, maar als uw adviseur fungeer, kunt u zeer voordelig uw project realiseren. Alle keuzes liggen bij u als klant en u betaald geen opslagen voor bijvoorbeeld 'algemene kosten' en 'winst & risico'.

Vanwege langlopende relaties in de branche, geniet u met Ponderosa Bouw wel van inkoopvoordelen zoals de aannemer die heeft.

Vanaf medio 2017 zat Ponderosa Bouw gevestigd in Gouda. Het bedrijfspand vertoonde vanuit de juiste hoek gezien toevalligerwijs een enorme gelijkenis met het bedrijfslogo.

Sinds april 2019 is Ponderosa Bouw in Rotterdam gevestigd.

Meer weten of een vrijblijvende kennismaking aanvragen?

Neem contact op

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren